Piet Klaasse; Nederlandse meestertekenaar
Piet Klaasse tekeningen te koop gevraagd

Prijzen

Prijzen

Wat zijn de prijzen van een werk van Piet Klaasse? Vaak krijg ik deze vraag gesteld…..

De tekeningen van Piet Klaasse zijn voor mij een lust voor het oog. Je ziet het vakmanschap ervan af, en de tekeningen lijken te leven.
Ik vraag op deze site tekeningen en aquarellen te koop. Indien bezitters van hun Piet Klaasse af willen, dan houd ik mij altijd aanbevolen.
Bij een verkoop aanvraag, vragen mensen mij natuurlijk snel welke de prijs is die ik wil bieden.

Ik wil de verkopers van de tekening, aquarel, litho en of ander werk altijd wel zelf enige vorm van onderzoek laten doen naar de prijzen van zijn werken.
Bekijkt u a.u.b wat een gemiddeld werk doet op Marktplaats, Speurders, etc. Bekijk ook enige veilingen, wat de prijzen zijn welke zijn werken opbrengen.

Ik schrijf dit omdat ik merk, indien ik een prijsvoorstel doe op een werk van Piet Klaasse, verkopers soms teleurgesteld zijn in dit bod.

Ja, ik heb ook in een gallery werken gekocht van de heer Klaasse, maar de prijzen zijn niet meer wat het geweest is.
De thema’s paarden en jazz zijn ook niet voor een ‘wereldpubliek’. En de prijs van kunst, komt uit een slechte periode na de recessie van 2008.

 

Prijzen Piet Klaasse moeten voor zowel koper, als verkoper goed zijn!

Ik koop Piet Klaasse niet om in te handelen, dus te verkopen. Ze hangen bij mij in mijn werkkamer te pronken.
Vandaar dat de prijzen welke ik betaal, reeel zijn. Vind ik althans…..
Natuurlijk zijn er ook werken van Piet Klaasse welke bijvoorbeeld een unieker karakter hebben. Dit soort zaken neem ik mee in mijn prijsbeoordeling.
Vandaar dat enige vorm van onderzoek door de verkoper gewenst is, zodat men weet dat ik ook, en/of ik ook een faire prijs betaal. Het moet uiteindelijk een verkoop zijn waarbij beide partijen een goed gevoel overhouden aan de transactie.

Ik hoop daarom van harte dat u, indien u uw tekening, aquarel, etc wilt verkopen, u zelf eerst even enig onderzoek doet.
In dat geval zult u zien, dat de prijzen welke ik bied, geen prijzen zijn om u op een goedkope manier van uw Piet Klaasse af te helpen.
Nogmaals; ik wil dat u er ook een goed gevoel aan overhoudt.

Wilt u uw Klaasse aanbieden, gelieve dan mijn contactformulier te gebruiken.

Zie graag uw mailtjes tegemoet.
En overige vragen over, of hulp bij Piet Klaasse is natuurlijk ook geen probleem!!!